Superliga Srbije

Crvena zvezda zakazala šampionsku žurku za 28. maj: Slobodan ulaz na tribine "Rajka Mitića"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.05.2023 13:59
Crvena zvezda zakazala šampionsku žurku za 28. maj: Slobodan ulaz na tribine "Rajka Mitića" MN Press

Crvena zvezda je već neko vreme zvanični osvajač Mozzart Bet Superlige Srbije za sezonu 2022/2023, ali će tek 28. maja da napravi stadionsku šampionsku žurku. Za proslavu 34. titule izabran je dan kada na "Rajka Mitića" dolazi Novi Pazar, u u meču sedmog kola plej-ofa, čime će direktni učesnik sledeće Lige šampiona i definitivno završiti s obavezama u prvenstvu.

Tim povodom je klub iz Ljutice Bogdana 1 danas pozvao svoje navijače da se priključe Milanu Borjanu i ostalim igračima, treneru Milošu Milojeviću i njegovim saradnicima, kao i članovima uprave u žurci pod vedrim nebom. 

"Došlo je vreme da zajedno proslavimo uspehe fudbalera najtrofejnijeg i nama najdražeg kluba, a upravo to je pred nama 28. maja kada ćemo dočekati Novi Pazar na stadionu koji nosi naziv po prvoj Zvezdinoj zvezdi - "Rajku Mitiću". Poseta i podrška da li na Marakani ili gostujućim terenima nikada nije izostala, te smo uvereni da će navijači Crvene zvezde preplaviti tribine stadiona gde su najbolji stvarani, a najveći padali", stoji u objavi na klupskom sajtu. 

Na istom mestu se podseća i da je Crvena zvezda trofej odbranila šest kola pre kraja Superlige, bez ijednog poraza u proteklih 35 kola, sa čak 30 pobeda i samo pet remija. Uz navođenje trenutne impozantne gol razlike, sa čak 93 data pogotka i samo 16 golmanskih kapitulacija na putu ka rekordnoj šestoj vezanoj tituli. 

"Iz tog razloga pozivamo sve kojima su crveno-bele boje u srcu, da dođu na Marakanu 28. maja i da na taj način zajedno proslavimo titulu, te pošaljemo jasnu sliku u svet, a ona glasi da Crvena zvezda ima najbolje navijače na svetu! Veličina kluba se ogleda u snazi njegovih navijača, a kao što kaže legendarni Dule Savić: “Kada se jednom zaljubiš u Zvezdu, to je za ceo život!”, poručuju sa crveno-bele strane Topčiderskog brda. 

U međuvremenu Crvenu zvezdu 17. maja, protiv TSC u Bačkoj Topoli, čeka i polufinale Kupa Srbije, u kom brani ostatak prošlogodišnje duple krune.