Superliga Srbije

Aleksandar Filipović prezadovoljan Partizanovim izdanjem protiv TSC-a: Samo tako da nastavimo do kraja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2023 12:12
Aleksandar Filipović prezadovoljan Partizanovim izdanjem protiv TSC-a: Samo tako da nastavimo do kraja MN Press

Posle poraza od Čukaričkog i remija sa Crvenom zvezdom, fudbaleri Partizana konačno su slavili u plej-ofu Superlige, a ceh je platio bolje rangirani TSC (3:1). 

Ne samo što su odneli sva tri boda sa terena jednog od direktnih takmaca u borbi za kvalifikacije za Ligu šampiona nego su konačno pobrali aplauze navijača kluba iz Humske. 

„ž"Veoma važna pobeda za nas. Znali smo da nas čeka izuzetno kvalitetan protivnik, ali smo verovali u sebe i došli sa jasnim ciljem – da odnesemo sva tri boda, što je na kraju i bio ishod. Svi znaju da smo se u poslednje vreme mnogo mučili, ali smo kroz večiti derbi vratili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno i pokazali smo da znamo da igramo veoma dobar fudbal. Drago mi je da su i gledaoci uživali", prokomentarisao je strelac zadnjeg gola Aleksandar Filipović. 

Desni bek tima iz Humske upisao se u strelce posle kornera kog je izveo Danilo Pantić i odbitka nakon skok šuta kolege iz zadnje linije Igora Vujačića. 

"Što se tiče gola, ispoštovao sam prekid koji smo dogovarali sa članovima stručnog štaba. Čekao sam loptu na drugoj stativi gde se odbila i postigao sam pogodak", objasnio je odbrambeni fudbaler Partizana.

Posle 33 kola, ekipa Igora Duljaja nalazi se na četvrtom mestu i ima 61 bod, a za izlazak u elitno takmičenje bori se sa TSC-om (65) i Čukričkim (65). U sledećoj utakmici, 8. maja, ugostiće Novi Pazar.