Superliga Srbije

Trener Batak i Vojvodina se ne zadovoljavaju petim mestom i žele da preskoče crno-bele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2023 14:22
Trener Batak i Vojvodina se ne zadovoljavaju petim mestom i žele da preskoče crno-bele MN Press

Dve uzastopne pobede nad Novim Pazarom u Novom Sadu (2:0, 4:0), fudbalere Vojvodine su učvrstili na petoj poziciji, verovatno poslednjoj vrednoj Evrope iz Mozzart bet Superlige.

Ipak, to ne zadovoljava apetite kluba, jer su u prilici da posle predstojeće 32. runde preskoče i Partizan. Novosađani će zato nastojati da produže pobedničku seriju na neugodnom gostovanju u Kragujevcu, gde će odmeriti snage sa Radničkim 1923 (sreda, 16.00, TV Arena Premium 2).

"Respektujemo Radnički i smatram da su u odnosu na našeg prethodnog protivnika mnogo kvalitetniji i individualno i timski, u tehničkom i realizatorskom smislu. Želimo da produžimo pobednički niz", rekao je trener Radoslav Batak.

 

 

Novosađani su trenutno bodovno izjednačeni sa Partizanom i imaju priliku da od beogradskih crno-belih preotmu četvrto mesto, ako ostvare bolji rezultat u Kragujevcu nego crno-beli u 170. večitom derbiju.

"Sad je taj pritisak sportski i pozitivan, želiš da i dalje napreduješ i da pobediš možda boljeg od sebe na papiru. Međutim, ne priznajemo da je neko bolji dok to ne pokaže i na terenu. Možda smo sad na poziciji koja donosi veći mir, ali to ne zadovoljava pre svega mene, ne sme da zadovoljava klub, kao ni igrače. Želimo da svakim danom napredujemo sve više i da na kraju izborimo što je moguće bolji plasman", jasan je bio Batak.