Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Čukarički ponovo dočekuje Partizan

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

23.04.2023 09:30
Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Čukarički ponovo dočekuje Partizan MN Press

Fudbaleri Partizana opet će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog od 18.30 (TV Arena 1 Premium) u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Ove dve ekipe odmerile su snage pre samo tri dana, kada je u odloženom meču 30. kola bolji bio Čukarički sa minimalnim rezultatom.

Uoči novog susreta ovih timova, trener Partizana, Igor Duljaj, rekao je:

"Nije lako igrati sa istim rivalom dve utakmice u četiri dana. Čak i da smo dobili veoma je teško pripremiti ekipu za ono što nas očekuje. Ulog je veliki, ali ne bih se žalio. Moramo da se suzbijemo, da vidimo ko je dostojan dresa Partizana, da vidimo i da li sam ja dostojan da predstavljam klub. Nema više izgovora, te loša atmosfera, ovo, ono... Sve može da se desi u životu, ali niko ne može da ti oduzme da se boriš na terenu", rekao je Duljaj i istakao veru u tim koji predvodi:

"Verujem da možemo do drugog mesta. Da ne verujem otišao bih. Najlakše je pobeći, ali morate da verujete u ono što radite. Ukoliko izgubite nadu, sve je džabe. Ulog je ogroman, nekoliko miliona ljudi voli i poštuje Partizan i znam da je to pritisak, ali to je Partizan".

Mladi strateg istakao je da gotovo izvesno u protokolu neće biti Patrika Andradea koji je obnovio povredu.

"Imamo trening danas i videću u kakvom su stanju neki igrači koji su počeli prethodnu utakmicu i na osnovu toga ću izabrati startnih 11. Sigurno će biti promena, iz ovog ili onog razloga. Razgovarali smo dan posle utakmice, ali nemamo pravo da se žalimo na bilo šta. Partizanov dres je težak, igrači igraju u velikom klubu i moraju tako da se ponašaju. Postoji kriza, kao i u drugim klubovima, ali bavimo se poslom kojim se bavimo i nema opravdanja. Nadam se da će Dijabate biti dobro. Ima male zdravstvene probleme i bio bih srećan ukoliko on bude mogao da trenira danas i da konkuriše za sutrašnju utakmicu, ali to u ovom trenutku ne znam".

Mozzart Bet Superliga 31. kolo, plej-of:

Petak

Voždovac - Radnički 1923 1:0 (1:0)
/Jočić 19/

Subota

Vojvodina - Novi Pazar 4:0 (2:0)
/Nikolić 17p, Milošević 24, Čumić 61, Milosavljević 80/

Crvena zvezda - TSC 4:1 (1:1)
/Bukari 45+1, 61, 75, Kanga 68 - Đakovac 20p/

Nedelja

Čukarički - Partizan 18.30 (TV Arena 1 Premium)