Superliga Srbije

Zvezda otputovala na Zlatibor sa Krasoom i Stefanom Lekovićem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2024 11:24
Žan Filip Kraso želi od starta priprema da se nametne MN Press
Žan Filip Kraso želi od starta priprema da se nametne

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Zlatiborgde će do 29. juna odraditi prvi, bazični deo priprema za novu sezonu. Šef stručnog štaba Vladan Milojević poveo je 30 fudbalera, a čak 11 njih će se priključiti na drugom delu priprema u Rusiji.

Sa ekipom usled obaveza na Evropskom prvenstvu nisu Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović, od povrede se oporavlja Miloš Degenek, a ekipi će se za drugi deo priprema u Rusiji priključiti Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva, Piter Olanjinka i Šerif Endiaje.

Od stranaca su na pripremama novajlije Ebenezer Anan i Dalsio Gomeš, Admund Ado i Jegor Prucev koji su se vratili sa pozajmice, ali i Žan Filip Kraso, koji želi od starta da dostigne optimalni nivo forme i pokaže kvalitet.

S obzirom da Viljereal još nije odlučio da li će otkupiti ugovor Stefana Lekovića, mladi defanzivac se vratio u Beograd i otputovao sa ekipom na pripreme. Ukoliko Milojević i klub reše da on ostane, onda su crveno-beli rešili sve po pitanju pozicije štopera.

 

 

Na Zlatibor su otputovali: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Savo Radanović, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Ebenezer Anan, Adem Avdić, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević. 
 
Zvezda će na Zlatiboru odigrati jednu utakmicu, a rival je Mladost iz Lučana. Meč je na programu 28. juna.