Superliga Srbije

Milojević pred Voždovac: Nisam ljubitelj veštačke podloge, ali prilagodićemo se

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.02.2023 13:29
Milojević pred Voždovac: Nisam ljubitelj veštačke podloge, ali prilagodićemo se MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije gostuju Voždovcu (subota 14.00, TV Arena 1 Premium).

Crveno-beli su u prošlom kolu na svom stadionu remizirali sa Vojvodinom rezultatom 1:1, pa se na taj način njihova prednost nad Partizanom smanjila na osam poena.

Trener aktuelnog šampiona Srbije, Miloš Milojević, izneo je očekivanja pred meč na "krovu":

"Fudbal na veštačkom terenu je drugačiji, u smislu načina za igru. Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima", rekao je Milojević, pa nastavio:

"Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti".

On je dodao da je zadovoljan timom koji je istrčao na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine, ali ima prostora da bude promena: 

"Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema".