Superliga Srbije

Plej-of MozzartBet Superlige na Areni sport: TSC i Napredak rasterećeni završavaju sezonu na severu Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.05.2024 11:27
Radovanje fudbalera TSC-a posle postignutog gola u domaćem prvenstvu MN Press
Radovanje fudbalera TSC-a posle postignutog gola u domaćem prvenstvu

Premijerna utakmica poslednje runde plej-ofa Superlige između TSC-a i Napretka na programu je danas u Bačkoj Topoli i možete je pratiti u direktnom prenosu na Areni 1 Premium od 18:30 časova.

Posle minimalnog trijumfa Partizana nad Čukaričkim proteklog vikenda na Banovom brdu, ekipa iz Bačke Topole je i definitivno ostala bez šansi da se domogne druge pozicije i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će izlaz na međunarodnu scenu tražiti kroz Ligu Evrope. 

Budući da su sa 72 osvojena boda već bezecovali treće mesto Superlige, koje im je ujedno i donelo siguran plasman u Ligu Konferencija, ekipa Žarka Lazetića danas će dočekati Kruševljane u meču koji nema rezultatski značaj, pa će oba tima biti imati priliku da rasterećno završe sezonu, u kojoj je Crvena zvezda po četvrti put u nizu osvojila duplu krunu.

Kao što smo već rekli, biće ovo prva utakmica poslednje runde domaćeg prvenstva. Sutra se zatim "lome koplja" što se plej-auta tiče, gde će mesto u elitnom rangu juriti čak pet ekipa, dok je nastavak plej-ofa zakazan za subotu, 25. maja, kada su na programu tri meča.

PLEJ-OF SUPERLIGE SRBIJE, 7. KOLO.

Četvrtak

TSC - Napredak 18:30 (Arena 1 Premium)

Subota

Partizan - Radnički Kragujevac 18:00 (Arena 2 Premium)
Crvena zvezda - Čukarički 19:00 (Arena 1 Premium)
Vojvodina - Mladost 19:00 (Arena sport 4)
 

 

Standings provided by Sofascore