Superliga Srbije

Dan za ponos, Partizan se vraća u Ligu šampiona: Aldo Kalulu proslavio pobedu nad Čukaričkim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.05.2024 10:30
Prvotimac Partizana Aldo Kalulu raduje se posle postignutog gola MN Press
Prvotimac Partizana Aldo Kalulu raduje se posle postignutog gola

Jučerašnjom pobedom nad Čukaričkim, aktuelnu i poprilično turbulentnu sezonu, Partizan je okončao na drugom mestu tabele, pa će po prvi put nakon sedam godina igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Imajući u obzir da su crno-beli veći deo sezone proveli na čelu Superlige, u jednoj meri sigurno ostaje žal među navijačima, koji su se nadali šampionskoj tituli i prekidu dominacije gradskog rivala. Ali i nije sve tako crno...

Juriti grupnu fazu Lige šampiona i sve premije koja ona nosi, privilegija je odabranih. A, tim povodom oglasio se prvotimac Partizana Aldo Kalulu na društvenim medijima i poslao poruku navijačima.

"Prošli smo kroz mnogo toga ove sezone, ali ovaj tim i naši navijači nikada ne odustaju... Večeras ima na šta da se ponosimo, Partizan se vraća u Ligu šampiona", napisao je Kalulu.

U pohod na grupnu fazu Lige šampiona, podsetimo, crno-beli kreću ovog leta od drugog kola kvalifikacija. I to stazom "nešampiona", gde će im potencijalni rivali biti vicešampioni Austrije, Turske, Ukrajine, Švajcarske, Češke...