Superliga Srbije

Aldo Kalulu srećan posle pobede u Kruševcu: U sve sam u boljoj formi, uspeh dolazi posle mnogo rada

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2023 10:33
Aldo Kalulu srećan posle pobede u Kruševcu: U sve sam u boljoj formi, uspeh dolazi posle mnogo rada FK Partizan

Pobedom protiv Napretka u Kruševcu (2:0) fudbaleri Partizana su ostali usamljeni na prvoj poziciji tabele Mozzart Bet Superlige, čemu se malo ko nadao pre početka sezone.

Ekipa trenera Igora Duljaja iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, partija pružena "pod Bagdalom" je možda i najzrelija ove sezone, a na tom susretu se posebno istakao Aldo Kalulu.

Ne samo što je omaleni prvotimac crno-belih postigao gol i imao još nekoliko prilika, već zato što je pokazao da polako podiže nivo forme koji se od njega očekuje.

 

 

"Zaista sam presrećan zbog gola, a ujedno se i zahvaljujem Kristijanu Beliću na dobroj asistenciji. Ovo je, na neki način, nastavak moje igre iz prošlog meča. U sve sam boljoj formi, a nije bilo lako igrati bez priprema. Ali, ovo je dokaz da se uz želju i mnogo rada može doći do uspeha. Mogao sam da postignem još neki gol ali je i protivnički golman bio sjajan", rekao je u razgovoru za zvaničan sajt kluba Kalulu o dodao:

"Ni teren nije bio sjajan, što nije izgovor, ali sve u svemu - još jedna pobeda je tu! Zaista smo bili fokusirani i završili smo utakmicu bez primljenog gola. Ali, ono što je najvažnije jeste da svaki meč privodimo kraju, kako ovaj tako i prethodni,  mirno i bez panike".

Sve bolje partije u dresu tima iz Humske otvorila su Kaluluu vrata i reprezentacije DR Konga što je za njega posebno značajno.

"Hvala na fantastičnoj energiji navijačima koji su nam mnogo pomogli i nosili nas do pobede tokom cele utakmice! Nadam se da ćemo ih uskoro videti kod kuće. Potrebni su nam! Ali, hvala mom timu bez koga ne bih ni ja došao do gola, ni nova tri boda, kaoni do ponovnog poziva u reprezentaciju", rekao je Kalulu