Superliga Srbije

Eraković pred Mladost GAT: Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2023 16:18
Eraković pred Mladost GAT: Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu u 18.00 (TV Arena 1 Premium) na svom terenu dočekuju Mladost iz Novog Sada u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Aktuelni šampion je i trenutni lider na tabeli domaćeg šampionata sa 18 bodova prednosti u odnosu na drugo plasirani TSC i 19 na trećeplasirani Partizan.

Defanzivac crveno-belih i srpski reprezentativac, Strahinja Eraković, istakao je da je ovosezonski cilj dupla kruna:

"Pred nama je nastavak prvenstva i borba za duplu krunu. Sigurno da je kratak predah prijao mojim saigračima, koji su i tokom pauze vredno trenirali, odigrali i prijateljsku utakmicu, dok sam je bio deo A reprezentacije Srbije. Velika mi je čast što sam imao priliku da počnem utakmicu i odigram 90 minuta u pobedi svoje ekipe protiv Litvanije, kao i da potom nastupim u Podgorici. Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji, tako da nastavak šampionske trke dočekujem apsolutno spreman i motivisan. Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone, kako bismo dva puta slavili i ponovili uspehe iz prethodne dve godine", rekao je Eraković, pa dodao da je upućen u brojne aktivnosti koje je klub pripremio za navijače u subotu:

"Klub radi sjajan posao, evidentno je da se trudi da svi oni koji posete Marakanu, imaju samo najlepše uspomene. Posebna pažnja se posvećuje deci, što je izuzetno važno, s obzirom da znam koliko je meni kada sam bio mali značio svaki vid pažnje voljenog kluba. Čuo sam da mali zvezdaši imaju priliku da osvoje mesto na kampu, ali i da upoznaju prvotimce na kraju utakmice. Biće nam drago da dočekamo srećnog dobitnika na kraju meča u kojem ćemo verujem slaviti", podvukao je mladi štoper.

Podsetimo, do kraja regularnog dela prvenstva je ostalo još tri kola, nakon čega sleduju plej-of i plej-aut runde.