Superliga Srbije

Vladan Milojević: Respektujemo Javor, očekujem tešku utakmicu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

29.03.2024 17:02
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević MN Press
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Javorom, da njegov tim sutra očekuje teška utakmica.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16 časova gostuju ekipi Javora u Ivanjici u utakmici 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

"Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu", istakao je Milojević i dodao da je njegov tim uvek oprezan.

"Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu. Kosta Nedeljković je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima", zaključio je Milojević.