Superliga Srbije

Kosanović predstavljen u Lučanima: Pred nama je mnogo posla, greh bi bilo dići ruke od ovog kluba

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.03.2023 14:58
Kosanović predstavljen u Lučanima: Pred nama je mnogo posla, greh bi bilo dići ruke od ovog kluba Goran Joković

Glavni problem fudbalera Mladosti iz Lučana je slaba fizička sprema, a pred njima je mnogo rada da bi zadržali superligaški status, koji kvalitetom zaslužuju, kaže novi trener ovog kluba Milorad Kosanović.

Iskusni stručnjak je zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba Lučanaca i tom prilikom je rekao da veruje da će on i njegovi saradnici uspeti da zadrže Lučance u Mozzar Bet Superligi, iako klub trenutno zauzima skromno 14. mesto na tabeli.

"Mladost je uvek bila klub koji je predstavljao svetlost u sprskom fudbalu. Mali klub, iz malog mesta koji je godinama ostvarivao dobre rezultate i stvarao sjajne igrače i zaista mislim da bi bio greh dići ruke od ovog kluba. Želim da pomognem. Znam, to neće biti lako, ali pred nama je mnogo rada i verujem da ćemo uspeti", rekao je Kosanović na promociji i dodao:

"Očekuju nas utakmice protiv klubova koji su i po bodovima i po kvalitetu slični nama i verujem da ćemo uspeti da sačuvamo superligaški status. Gledao sam mečeve Mladosti i uočio da je glavni problem fizička sprema, jer igrači padaju nakon 60 minuta. Pokušaćemo to da rešimo, ali moramo da budemo oprezni da ne opteretimo igrače".

Predsednik kluba Vladimir Đorđević je priznao da je Mladost u najtežoj situaciji u poslednjih desetak godina, ali da veruje da će sa Kosanovićem na klupi uspeti da ostane u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Prekaljeni stručnjak će na klupi lučanskog kluba debitovati 1. aprila na utakmici protiv svog nekadašnjeg kluba Novog Pazara.