Superliga Srbije

Mladost ima novog trenera: Kosanović preuzeo Lučane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2023 13:27
Mladost ima novog trenera: Kosanović preuzeo Lučane MN Press

Iskusni stručnjak, Milorad Kosanović, zvanično je postao novi šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana, prenose pojedini mediji.

Nakon jučerašnjeg poraza od TSC-a u Bačkoj Topoli (1:2), klub je odlučio da angažuje proslavljenog Kosanovića. Ekipu je do sada vodio Dragiša Žunić, koji će ostati deo stručnog štaba, ali više neće biti glavni trener:

"Morali smo da reagujemo. Doveli smo dobrog, iskusnog trenera. Žuniću se zahvaljujemo na svemu, to je naš trener i ostaće u klubu da radi. Moramo malo da trgnemo ekipu, dolazi važan period", rekao je za Sportski žurnal Vladimir Đorđević, predsednik kluba.

Mladost je posle 27 odigranih kola uspela da osvoji 21 bod i trenutno se nalazi na 14. poziciji Mozzart Bet Superlige Srbije. U narednom kolu će na svom stadionu dočekati veoma neugodni Novi Pazar.

Sedamdesetdvogodišnji Kosanović je tokom karijere vodio Vojvodinu, Maltu, Crvenu zvezdu, Vuhan, Dalijan, Šanski, Olimpiju iz Ljubljane, Novi Pazar, Borac iz Čačka, Radnik iz Surdulice, Napredak iz Kruševca i niški Radnički.