Superliga Srbije

Duljaj za TV Arena sport: Ne sme da se desi da primimo gol posle 2:0

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 16:34
Igor Duljaj daje izjavu za TV Arena sport TV Arena sport
Igor Duljaj daje izjavu za TV Arena sport

Zadovoljan je trener Partizana Igor Duljaj nakon pobede u Surdulici nad Radnikom, ali bilo je u igri njegovog tima i onoga što mu se nije svidelo.

To se pre svega odnosi na igru u odbrani i to u finišu meča kad su od sigurnog vođstva od 2:0 njegovi igrači došli u situaciju da dovedu pobedu u pitanje.

"Teren je bio loš, a mi nismo imali tri važna igrača, tako da sam zadovoljan pobedom. Ipak, ekipa kao što je Partizan ne sme da dozvoli da posle 2:0 primi onakav gol i dozvoli rivalu da se vrati. To je nedospustivo", rekao je za TV Arena sport Igor Duljaj i dodao:

"Ipak, čestitam igračima na pobedi, a kolegi Đorđeviću želim mnogo uspeha u nastavku sezone i da uspe u svojoj nameri da sa Radnikom ostane u ligi".

Šef stručnog štaba tima iz Humske je još naglasio da će se u toku današnjeg dana čuti sa "odbeglim" Ksanderom Severinom, a informacije iz Humske govore da bi on za koji dan trebalo da se priključi saigračima.

Njegov kolega na klupi domaćeg tima, Dušan Đorđević nije bio utučen posle poraza, jer je znao da su crno-beli favoriti, a mišljenja je da su njegov igrači pružili dobar otpor lideru na tabeli.

"Mislim da smo u pojedinim trenucima bili ravnopravni i da smo pre svega sebi samima dokazali da možemo da se nosimo i sa ekipama koje su kvalitetnije od nas. Bodove nismo osvojili, ali verujem da ovo može da bude podstrek za nastavak takmičenja", rekao je Đorđević.