Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Vojvodina se "vadi" u Kragujevcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2024 11:30
Fudbaleri Vojvodine Twitter/FK Vojvodina
Fudbaleri Vojvodine

Kragujevački stadion "Čika Dača" biće od 13.00 časova poprište prvog susreta današnjeg programa 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

U srcu Šumadije će se sastati domaći Radnički 1923 i Vojvodina, a domaći sastav u ovaj duel ulazi sa tri osvojena boda sa prolećne premijeri, dok su Novosađani na svoj konto dodali samo jedan.

"Imali smo prilično dugu analizu posle utakmice sa Radničkim iz Niša, možda i najdužu u dosadašnjem delu sezone. Tačno je da smo postigli tri gola, ali smo isto tako propustili bar još 4-5 kolosalnih prilika da pobedu učinimo ubedljivijom. Vojvodina je individualno izuzetno kvalitetna ekipa, posebno u ofanzivnom delu. Imaju igrače koji su u stanju da naprave prevagu u igri 'jedan na jedan' i koji se jako dobro snalaze u protivničkom šesnaestercu. Naročito su opasni po bokovima, gde imaju veoma brze i prodorne krilne igrače. Na prolećnoj premijeri su neplanirano ispustili sva tri boda protiv Mladosti, koje će sigurno gledati da nadoknade u utakmici sa nama i moramo da budemo spreni", rekao je pre početka susreta trener domaćih feđa dudić, dok je Božidar bandović dodao:

"Proteklih dana radili smo veoma dobro, analizirali smo prethodnu utakmicu u kojoj smo mogli da odradimo neke stvari bolje. Ali, ja verujem u igrače koji su nastavili dobro da treniraju i možemo da budemo samo bolji. Igramo protiv ekipe koja želi da igra, koja je posebno opasna u napadu, međutim, na treninzima vidim koliko moji igrači mogu i samo je pitanje trenutka kada će proraditi. Idemo na pobedu, uz dužno poštovanje protivniku. Moramo da budemo obazrivi kada imamo posed lopte, jer imaju opasne kontre. Još ćemo igračima pokazati analizu protivnika da iskoristimo sve prednosti. Želimo da uvek mi budemo na našem nivou, onda će biti manje bitno ko je na suprotnoj strani".

Pored ovog susreta igraju se još utakmice u Subotici, Nišu i Bačkoj Topoli, uz direktne prenose na kanalima TV Arenma sport.

Mozzart bet Superliga, 21. kolo

subota

Novi Pazar - Crvena zvezda 0:3 (0:2)
/Dragović 9, Kanga 40 pen, Ndjaje 81/

Partizan - IMT 5:2 (2:0)
/Severina 24, Kovačević 45, Zahid 68, Kastiljo 86, Goh 90 - Marković 48ag, Luković 81p/

Čukarički - Železničar 2:1 (0:1)
/Docić 74, Stojanović 87 - Grgić 44/

nedelja

Radnički 1923 - Vojvodina 13.00 (TV Arena sport 1) 
Spartak - Mladost L. 15.00 (TV Arena sport 1) 
Radnički Niš - Javor 17.00 (TV Arena sport 6) 
TSC - Radnik 17.00 (TV Arena sport 1) 

ponedeljak

Voždovac - Napredak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore