Superliga Srbije

Vladan Milojević: Pristup je bio dobar, mora dosta toga da se popravi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2024 16:17
Vladan Milojević MN Press
Vladan Milojević

Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar 3:0 i nastavila seriju neporaženosti na stadionu kraj Bistrice koja traje devet godina. Nisu crveno-beli bili bolji za tri gola, što je negde posle meča istakao i trener Vladan Milojević za TV Arenu sport.

"Nismo još kompetni, čekamo da se vrati Kraso. Prvo bih hteo da čestitam Novom Pazaru na prikazanoj igri. Zahtevna utakmica kao što smo i očekivali. Znamo da je teško igrati u Novom Pazaru i da imaju kvalitetan tim. Treba pohvaliti šefa stručnog štaba i mog bivšeg kapitena Igora Matića na jasnoj viziji šta želi, ali i njegovog prethodnika Sinišu Dobrašinovića. Novi Pazar zaslužuje to mesto na kom jeste, a na nama je da se spremimo za Čukarički, jer u prvih pet kola imamo sve utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele koje žele Evropu. Došli smo da dobijemo meč, taj pristup je dobar. Mora dosta toga da se popravi. Imali smo pogrešne odluke. Nedostatake ćemo analizirati, ali smo se dobro pripremili za utakmicu i od početka smo ispunili ono što je bio plan. Prvenstvo je veoma zahtevno", počeo je Milojević.

U nešto drugačijoj formaciji u odnosu na prethodnu utakmicu sa Voždovcem je Zvezda zaigrala.

"Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno".

Pohvalio je i mlade igrače.

"Mladi su super, vredno rade. Imaju veliku podršku starijih. Negde smo napravili da budemo jedna porodica, znaju oni da ću ja stati iza njih. Drugarstvo je važno, mladi će dobijati šansu", zaključio je Milojević.