Superliga Srbije

Partizan bi da izbegne novi triler sa "traktoristima"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2024 13:25
Nemanja Nikolić (levo) je bio ključni igrač Partizana jesenas protiv IMT-a MN Press
Nemanja Nikolić (levo) je bio ključni igrač Partizana jesenas protiv IMT-a

Bio je treći septembar prošle godine kada se Partizan u neverovatnom triler meču spasio ne samo poraza od IMT-a, već je golovima Nikolića i Natha sa penala u nadoknadi od 0:2 stigao do 3:2. Ta pobeda bila je nekako i ključna za seriju od 13 uzastzopnih pobeda u Mozzarft bet Superligi.

Danas bi crno-beli da izbegnu takav scenario, mada trener Igor Duljaj ima kadrovskih problema zbog suspenzija Nikole Anatića i Bibarsa Natha, ali postoji i jedan broj igrača kojima preti pauza zbog nagomilanih žitih kartona (Nikolić, Kanute, Jovanović).

U Humsku je poslednji stigao štoper Bojan Kovačević i bivši igrač Čukaričkog bi mogao da zaigra ako se oporavi od prehlade.

"Samo da prođe trening, da budem siguran, jer je virus prisutan i kod nas. Ukoliko Bojan bude zdrav, počeće utakmicu", objasnio je Dulja.

U prvoj utakmici na domaćem terenu, navijači bi mogli da vide i novajliju Goha.

"Mogu da ga očekuju u nekom periodu, zavisi da li od početka ili tokom durgog poluvremena. Njemu je najteže, jer period prilagođavanja duže traje u odnosu na fudbalere iz Evrope. Verujem da će uz pomoć saigrača brzo proći kroz aklimatizaciju", objasnio je trener Partizana.

 

 

Mladi tim IMT-a će još jednom imati veliku pozornicu da pokaže koliko talenta ima, mada je na startu proleća doživljen poraz bod TSC-a 2:0, a da su pritom igrom zaslužili više. Miloš Luković nije iskoristio penal na 0:0.

Mozzart bet Superliga, 21. kolo

Subota

Novi Pazar - Crvena zvezda 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Partizan - IMT 16.15 (TV Arena 1 Premium)
Čukarički - Železničar 18.30 (TV Arena sport 3)

Nedelja

Radnički 1923 - Vojvodina 13.00 (TV Arena sport 1) 
Spartak - Mladost L. 15.00 (TV Arena sport 1) 
Radnički Niš - Javor 17.00 (TV Arena sport 6) 
TSC - Radnik 17.00 (TV Arena sport 1) 

Ponedeljak

Voždovac - Napredak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Пласман обезедио Sofascore