Superliga Srbije

Mozzarbet Superliga na TV Arena sport: TSC juri drugo mesto tabele posle novog kiksa Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.03.2023 09:16
Mozzarbet Superliga na TV Arena sport: TSC juri drugo mesto tabele posle novog kiksa Partizana MN Press

Fudbaleri TSC-a dočekuju Mladost iz Lučana u Bačkoj Topoli, gde će u susretu 27. kola Mozzarbet Superlige pokušati da iskoriste kiks Partizana i preskoče crno-bele na drugom mestu tabele.

Uz ovaj susret, na kanalima TV Arene sport imaćete priliku da pratite još dve utakmice domaćeg prvenstva. Najpre će Novi Pazar dočekati Kolubaru od 14:00 časova (Arena 1 Premium), dok će dva sata kasnije Javor i Vojvodina odmeriti snage u Ivanjici (Arena sport 10).

Posle novog, šokantnog poraza izabranika Igora Duljaja, ekipa iz Bačke Topole ima priliku da četiri kola pre kraja regularnog dela sezone, zauzime drugo mesto domaćeg prvenstva, a za to će im biti potreban trijumf protiv ekipe koja se bori za opstanak.

Lučanci su tek na 14. mestu Superlige sa 21. bodom, a za pobedu u domaćem prvenstvu ne znaju još od sredine novembra. Od tada su nanizali četiri poraza i tri remija, dok je ekipa Žarka Lazetića na trećem mestu tabele sa 52 boda, uz četiri pobede, dva poraza (Crvena zvezda, Novi Pazar) i remi u poslednjih sedam utakmica.

"Jasno nam je da Mladost nije u dobroj poziciji koja nije realna kada se analizira na koji način su gubili duele, odnosno da su neretko bez bodova ostajali u poslednjim minutima utakmica. Činjenica je da nisu pobedili ni jedanput u ovoj polusezoni, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se to ne preokrene baš protiv nas. Važno nam je da budemo agresivni, čvrsti i defanzivno organizovani, da kontrolišemo napade kao što nam je usplo na meču protiv Kolubare", rekao je Lazetić uoči ovog susreta.


Petak

Partizan – Radnik 1:2 (0:2)
/Rikardo 82 - Radulović 13, Jokić 45+2/

Mladost GAT - Radnički 1923 1:2 (0:1)
/Maksimović 50p - Zorić 30, Vidosavljević 61/

Subota

Novi Pazar – Kolubara 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Javor Matis – Vojvodina 16.00 (TV Arena sport 10)
TSC – Mladost 18.00 (TV Arena sport 7)

Nedelja

Spartak ŽK - Radnički Niš 15.00 (TV Arena sport 10)
Napredak - Crvena zvezda 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Čukarički – Voždovac 19.00 (TV Arena sport 10)