Superliga Srbije

Važna je pobeda na startu polusezone: Ovusu pokazao da će biti veliko pojačanje Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2024 10:31
Leonard Ovusu na meču protiv Javora u Ivanjici FK Partizan
Leonard Ovusu na meču protiv Javora u Ivanjici

Bod viška stečen pobedom nad Crvenom zvezdom na kraju jesenjeg dela sezone Mozzart Bet Superlige fudbaleri Partizana su odbranili na teškom gostovanju Javoru u okviru prvog kola prolećne polusezone.

Odlazak u Ivanjicu nikada nije lak, pogotovo u zimskim mesecima kada je stanje terena veoma loše, što je apsotrofirao i trener Igor Duljaj, ali ostvarena je pobeda i to je najvažnije.

Ono što je, takođe, veoma bitno za crno-bele je i podatak da je debi u dresu tima iz Humske imao Leonard Ovusu, koji je pokazao da bi u nastavku sezone mogao da bude veoma koristan u timu Partizana.

"Bila je ovo jedna zaista teška utakmica koju smo dobili, što je veoma važno na početku sezone i tako zabeležili 16. pobedu. Brzo sam se prilagodio i timu i treninzima, tako da je sada na meni da nastavim da radim, a zajedno sa momcima idemo korak po korak. Atmosfera je bila fenomenalna! Prvi put sam se uživo susreo sa našim navijačima i neverovatno kakvu energiju šalju“, rekao je Ovusu za zvaničan sajt kluba i dodao:

"Sledeća utakmica se igra kod nas na stadionu i zaista bih voleo da dođu, da svi osetimo ponovo njihovu podršku."

Crno-beli naredni meč Mozzart Bet Supelrige igraju u subotu, 17. februara kada im u goste dolazi IMT, uz direktan prenos na TV Arena sport.