Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na TV Arena sport: Duljajev Partizan traži prvu pobedu u Humskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.03.2023 09:02
Mozzart bet Superliga na TV Arena sport: Duljajev Partizan traži prvu pobedu u Humskoj MN Press

Pobedom protiv ekipe Mladosti u Lučanima u prošlom kolu (3:0) fudbaleri Partizana su prekinuli niz neuspeha u Mozzart Bet Superligi Srbije, a trener Igor Duljaj je upisao prvi trijumf na klupi crno-belih.

Mladi stručnak sada želi da to isto ponovi i u Humskoj, gde je kao igrač imao mnogo uspeha, ali još nije ostvario trijumf na domaćem terenu.

Vwruje bivši reprezentativac Srbije da bi njegov tim to mogao da uradi protiv Radnika (16.00, TV Arena 1 Premum) za kojeg kaže da je izuzetno opasan i ozbiljan tim.

"Vratilo nam se samopouzdanje, lakše se diše posle trijumf au Lučanima, a i drugačija je atmosfera. To je pozitivan signal, nadamo se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Moramo da naporno radimo i da kontrolišemo igru, ako to uspemo rezultat će doći sam po sebi. Imamo lepu priliku da protiv Radnika nastavimo seriju pobeda na našem stadionu. Surduličani imaju mladog, perspektivnog trenera, koji je dosta ozbiljan. Znam kako on radi, njegova ekipa igra organizovano i čvrsto u odbrani. Ono što je najvažnije da se mi skoncentrišemo na našu igru, znamo šta bi trebalo da uradimo u ovoj utakmici", kaže uoči ovog susreta Duljaj, dok trener gostiju Slavoljub Đorđević naglašava:

"Partizan je na utakmici protiv Mladosti iz Lučana pokazao da izlazi iz krize. Odigrali su odličan meč, kontrolisali dešavanja na terenu i postigli tri gola. Sigurno da se vidi pečat novog trenera, Igora Duljaja, koji je uspeo da podigne ekipu. Mislim da je nepotrebno govoriti o tome ko je favorit. Mi u Beograd dolazimo da pokušamo da se predstavimo u najboljem svetlu i uhvatimo zalet za ono što nas očekuje do kraja sezone, a to je grčevita borba za opstanak. Da se ne nadam iznenađenju ne bismo ni putovali za Beograd, fudbal je zanimljiv upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja".

Zanimljvo će biti i u drugom meču dana u kojem se od 18.00 časova sastaju Madost Gat i Radnički 1923 (TV Arena 1 Premium) u kojem domaći tim želi da osvoji bodove koji bi ga odvojili sa dna tabele, a gosti iz Kragujevca žele da obezbede učešće u plej-ofu.

Mozzart Bet Superliga, 27. kolo

Petak

Partizan – Radnik 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Mladost GAT - Radnički 1923 18.00 (TV Arena 1 Premium)

Subota

Novi Pazar – Kolubara 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Javor Matis – Vojvodina 16.00 (TV Arena sport 10)
TSC – Mladost 18.00 (TV Arena sport 7)

Nedelja

Spartak ŽK - Radnički Niš 15.00 (TV Arena sport 10)
Napredak - Crvena zvezda 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Čukarički – Voždovac 19.00 (TV Arena sport 10)