Superliga Srbije

Duljaj posle pobede u Lučanima: Plan je da radimo još jače, jedan trijumf ne sme da nas zavara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2023 20:30
Duljaj posle pobede u Lučanima: Plan je da radimo još jače, jedan trijumf ne sme da nas zavara Twitter/FK Partizan

Crno-beli su u 26. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije trijumfovali protiv Mladosti u Lučanima sa 3:0 (0:0), a sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu.

Strelac prvog bio je Svetozar Marković u 52, drugog Kvinsi Menig u 78 i trećeg Bibars Natho u 91. minutu.

Trener Partizana, Igor Duljaj, je na taj način došao do prva tri boda na klupi crno-belih:

"Mogu da budem zadovoljan prvo sa igrom, rezultat je naravno takođe vrlo bitan. Postigli smo tri gola protiv Mladosti koja je uvek neugodna posebno na ovom terenu. Ono što me raduje je to što su igrači ispunili to što sam tražio. Bili su dosta agresivni i uživali su u fudbalu posle dugo vremena. Nadam se da je ovo samo početak povratka samopouzdanja", rekao je Duljaj za gledaoce TV Arena sport, pa nastavio:

"Bili smo agresivni tokom čitavog meča, drugo poluvreme je pokazalo da tim može da igra. Uvek je sve samo u njihovim glavama, kvalitet nikada nije bio sporan. Usponi i padovi se dešavaju i nadam se da je ovo samo pokretač ka boljem. Naravno, ništa još nije gotovo, ima mnogo da se igra. Jedna pobeda ne sme da nas zavara".

Na kraju, kratko i jasno je poručio kakav je plan za naredni period:

"Plan je da radimo još jače, to je jedini način da budemo bolji", podvukao je Duljaj.

Šef stručnog štaba domaćih, Dragiša Žunić, takođe je izneo svoje utiske nakon meča:

"Trebalo je da drugo poluvreme igramo i pariramo kao što smo u prvom. Bila je jedna ravnopravna utakmica, po jedna dobra prilika na obe strane. Partizan je posle datog gola preuzeo inicijativu i sa još dva pogotka priveo utakmicu kraji. Zaslužena pobeda Partizana. Sešćemo, razgovaraćemo, da vidimo da se izdignemo iz situacije, težak period pred nama", istakao je Žunić.