Superliga Srbije

Milojević nakon pobede nad Novim Pazarom: Nismo paničili posle primljenog gola

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2023 18:30
Milojević nakon pobede nad Novim Pazarom: Nismo paničili posle primljenog gola MN Press

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Novi Pazar 5:1 (2:1) na proslavi 78. klupskog rođendana.

Gelor Kanga je na svom jubilarnom 200. nastupu u crveno-belom dresu zabeležio dva pogotka i dve asistencije, pa tako vodio svoj tim do trijumfa.

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, je posle meča izneo utiske pred kamerama TV Arena sport:

"Puno dobrih stvari. Naravno, nije uigrana ekipa, nisu igrali često zajedno do sada. Promena sredina, malo drugačiji zahtev. Bez obzira na to kontrolisali smo igru. Nesrećno smo primili gol, ali dobra stvar je što nismo ulazili u paniku, već smo nastavili da igramo. Na kraju je naravno naša moć došla do izražaja, da možemo da prelomimo, posle trećeg pogotka moglo je biti i ubedljivije. Drago mi je što su navijači imali priliku da uživaju u goleadi", rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba Novog Pazara, Aleksandar Stanković, istakao je Zvezdin kvalitet klupe kao faktor koji je prelomio meč.

"Rekao sam i u pripremi da ćemo probati da budemo ono za šta najviše treniramo. Mislim da su do 60. minuta momci igrali onako kako treba. Pre svega mislim da je Zvezdi kvalitet sa klupe doneo to što je usledilo kasnije. Ali, ono što je bitno, mi se okrećemo onome što sledi, a to je utakmica protiv Kolubare", istakao je Stanković.

Crvenu zvezdu sada očekuje utakmica Kupa protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, dok će Novi Pazar odmeriti snage sa Kolubarom u prvenstvu.