Superliga Srbije

Želimo golove za proslavu rođendana: Miloš Milojević najavljuje atraktivan fudbal protiv Novog Pazara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2023 12:25
Želimo golove za proslavu rođendana: Miloš Milojević najavljuje atraktivan fudbal protiv Novog Pazara MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda je 4. marta proslavio 78 godina od osnivanja, a velika proslava ovog značajnog jubileja planirana je u nedelju, 12. marta na susretu 26. kola Mozzart Bet Superlige protiv Novog Pazara (16, TV Arena 1  Premium).

Ulazak na tribine stadion "Rajko Mitić" je besplatan, a trener Miloš Milojević očekuje da će njegova ekipa biti efikasna, bez obzira što im u goste dolazi veoma nezgodan rival..

"Nadam se dobroj igri i da ona bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, tako da očekujem i nadam se dobrom rezultatu. Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka. Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu i zna se da je Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, te da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobede", rekao je Milojević za klupski sajt.

Crveno-beli trenutno imaju 18 bodova više od Partizana i imaju veliku šansu da već pre početka plej-ofa osvoje novu šampionsku titulu.

"S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Treba da bude jednostavnije u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da noge budu lakše. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraja sezone. Želimo dobru igru i golove za rođendansko slavlje", naglasio je Milojević.