Superliga Srbije

Strah je čudo, ali ne odustajemo: Igor Duljaj nezadovoljan remijem protiv Kolubare

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2023 20:43
Strah je čudo, ali ne odustajemo: Igor Duljaj nezadovoljan remijem protiv Kolubare TV Arena sport

Nije uspeo Igor Duljaj ni na drugoj utakmici od kad je seo na klupu Partizana da zabeleži pobedu. Nakon poraza od Crvene zvezde u 169. "večitom derbiju" (0:1) ove večeri je njegov tim uspeo da osvoji samo bod u duelu 25. kola Mozzart Bet Superlige protiv Kolubare.

Utučen je bio šef stručnog štaba "parnog valjka" nakon duela pred sablasno praznim tribinama stadiona, ali je i ono malo navijača koji su došli u Humsku igrače srpskog vicešampiona ispratili zvižducima.

"Biću kratak. Strah je čudo i kada se izgubi samopouzdanje. Teško je, ali iz ovoga se izađe pre ili kasnije, smao treba da se nastavi sa radom. Ja sam borac i ne odustajem. Nije prijatno kada vas sa stadiona isprate zvižducima, ali moramo da ustanemo i nastavimo da radimo", rekao je Dulja za TV Arena spot.

S druge strane, trener gostiju Veroljub Dukanac je blistao od sreće nakon istorijske pobede nad Partizanom.

"Uzeti bod na ovom lepom zdanju je istorijski uspeh za nas. Želim da poželim mom prijatelju Igoru Duljaju da nastavi da radi i da će uspeti da izdigne Partizan iz ove situacije u kojoj se sad nalazi", rekao je Dukanac za TV Arena sport.