Superliga Srbije

Igor Duljaj nakon pobede u Humskoj: Pokazali smo karakter, nije lako igrati pod pritiskom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.12.2023 17:40
Igor Duljaj nakon pobede u Humskoj: Pokazali smo karakter, nije lako igrati pod pritiskom MN Press

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je za TV Arenu sport posle pobede nad Vojvodinom u Humskoj u meču 17. kola Superlige. 

Golom Kanutea na startu drugog poluvremena, crno-beli poveli su 1:0. Nikolić je doneo izjednačenje Vojvodini u 67. minutu, da bi u samoj završnici Zahid i Saldanja pogađali za konačnih 3:1

Partizan se tako nakon neugodnog poraza od TSC-a, vratio na pobednički kolosek i stigao do 43. boda u takmičenju, gde i dalje ima šest više od drugopasirane Crvene zvezde, koju sutra očekuje duel sa Napretkom u Kruševcu (15:00, A3P).

"Bila je odlična utakmica sa obe strane. Imali smo jakog protivnika, koji je igrao vrlo disciplinovano u odbrani. Imaju odličan tim, sjajnog, časnog i poštenog trenera i ovom prilikom želim da im čestitam. Takođe, želim da čestitam i svojoj ekipi, jer nije lako igrati pod pritiskom osvajanja bodova gotovo svaku utakmicu. Meni je drago da je moja ekipa pokazala karatker posle primljenog gola, što je izuzetno važno. Ovaj meč sada ide u arhivu i okrećemo se drugim izazovima", rekao je Duljaj i dodao:

"Pred ovu utakmicu rekao sam igračima da ne moraju ništa, neka daju sve od sebe. Kako treniramo tako i igramo. Fale nam igrači - Nikolić, Severina... Idemo polako ne želimo nikakvu euforiju. Marković se povredio pred ovu utakmicu, ali nema panike. Saničanin ga je sjajno zamenio. Bog ga je nagradio za marljiv rad. A, što se tiče Markovića, nadamo se da nije ništa ozbiljno, saznaćemo o čemu se radi u narednim danima", zaključio je trener Partizana.