Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda dočekuje TSC u odloženom meču 8. kola

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.11.2023 15:43
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda dočekuje TSC u odloženom meču 8. kola MN Press

Dok ssu ostali superligaši igrali mečeve 1. kola Kupa Srbije, fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a će ove srede odmeriti snage u odloženom meču 8, kola Mozzart Bet Superlige (19, TV Arena 1 Premium).

Pomenuta dva kluba su odložila ovaj duel zbog obaveza na evrosceni, a onda su ranije nego svi ostali odigrali mečeve prvog kruga masovnijeg domaćeg takmičenja i imali polovičan učinak. Crveno-beli su slavili protiv Trajala, dok je tim iz Bačke Topole iznenađujuće eliminisan od Smederava.

Domaći tim kao branilac trofeja iz prošle sezone je favorit, jer em igra Ligu šampiona ove godine, em mu u goste dolazi tim koji nije trijumfovao na poslendjih sedam mečeva u svim takmičenjima.

"Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj. Znamo da nam je pobeda jedina opcija, pa ćemo i igrati u skladu sa tim". "Navijači su neophodni ekipi, jer igrači osećaju njihovo prisustvo i podršku kako na našem, tako i na gostujućim terenima. Posebno su potrebni na stadionu kao što je Marakana, jer su veliki vetar u leđa. Kada osete da tim igra sve bolje, verujemo da će dolaziti u još većem broju. Samim tim će napredovati i Crvena zvezda", kaže trener Crvene zvezdem Barak Bahar, dok šef stručnog štaba gostiju, Žarko Lazetić ističe:

"Oni igraju na svom terenu i favorit su, ali mi se spremamo kao za svaki drugi meč, pogotovu jer smo sada odigrali više utakmica na kojima su intenzitet igre i nivo fudbala nešto iznad našeg. Ranije smo tu priliku imali samo nekoliko puta godišnje, dok sada igramo već dosta utakmica na tom nivou i mislim da rastemo iz meča u meč. Samim tim biće nam lakše da se prilagodimo na izvanredan kvalitet protivnika, jer su i Vest Hem, Frajburg, Braga i Olimpijakos u tom ili sličnom rangu timova koji svake godine igraju Ligu Šampiona ili Ligu Evrope. Sakupili smo iskustvo u igri protiv sjajnih klubova koje bi sutra moglo da dođe do izražaja."

Mozzart Bet Superliga, 8. kolo

Crvena zvezda - TSC 19.00 (TV Arena 1 Premium)

ranije igrano

IMT - Radnički 1923 1:0 (1:0)
/Luković 20/

Radnik - Radnički Niš 0:0

Spartak - Voždovac 1:0 (0:0)
/Mudirnski 90p/

Železničar - Partizan 1:2 (1:1)
/Đorević 32p - Saldanja 25, Zahid 82/

Mladost - Novi Pazar 19.00 (TV Arena sport 10)

Vojvodina - Javor 19.00 (TV Arena Premium 3)

22. novembar

Napredak - Čukarički

Standings provided by Sofascore