Superliga Srbije

Aleks Vigo: Izvinjavam se zbog neprimerenog radovanja, ponele su me emocije

komentari (0)

Izvor: Arena sport

03.03.2023 22:06
Aleks Vigo: Izvinjavam se zbog neprimerenog radovanja, ponele su me emocije FK Crvena zvezda

Pobednika u 169. "večitom derbiju" odlučio je brzonogi Argentinac Aleks Vigo. Njegov centrašut sa desne strane u 5. minutu, završio je u mreži crno-belih.

"Presrećan sam što sam uspeo da rešim "večiti derbi", ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumeva. Još uvek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci", istakao je Aleks Vigo.

 

 

Argentinac je fudbalskoj javnosti uputio izvinjenje zbog načina na koji je proslavio pogodak.

"Izvinjavam se zbog neprimerenog radovanja. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i gol koji sam postigao. U toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim", podvukao je Vigo.