Superliga Srbije

Igor Duljaj za TV Arena Sport: Rezervisti doneli pobedu, meč protiv Voždovca u nedelju nam život znači

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 16:31
Igor Duljaj za TV Arena Sport: Rezervisti doneli pobedu, meč protiv Voždovca u nedelju nam život znači TV Arena sport

Minulog vikenda je nakon pobede nad Spartakom trener Partizana, Igor Duljaj rekao sve što mu leži na duši, ali ovoga puta posle nove pobede u Mozzart Bet Superligi bio je mnogo umereniji.

Crno-beli su trijumfom nad Radničkim 1923 u Kragujevcu (4:0) još jednom pobegli Crvenoj zvezdi na sedam bodova razlike, uz, istina, utakmicu više, ali trener crno-belih ne želi previše da slavi.

"Pre svega želim da čestitam kolegi koji je sjajno postavio utakmicu i iznenadio nas, a i ovoga puta se dogodilo da nam rezervisti donesu pobedu. Mi ovo ne možemo sami da izguramo, potrebna nam je podrška navijača i hvala im na tome", rekao je Duljaj u izjavi za TV Arena sport i dodao:

 

 

"Mnogo mi je drago što je i mladi Stjepanović dobio šansu, koji je umesto da igra za omladince u Ligi šampiona bio sa nama i ovih deset minuta mu više znače nego da je tamo igrao celu utakmicu. Eto, čak je i gol namestio. Jasno je da ne gu svi igrači da dobiju punu minutažu, ali je zato važno da u svak trenutku budu spremni da pomognu ekipi".

Crno-beli već u nedelju, 29. oktobra na svom terenu dočekuju Voždovac u 13. kolu Mozzart Bet Superlige i Duljaj taj duel naglašava kao posebno značajan.

"Ovo danas je gotovo i zaborvaljamo pobedu u Kragujevcu. U nedelju nas očekuje izuzetno važan meč i taj duel protiv Voždovca nam život znači“, rekao je Duljaj.

Njegov kolega na klupi domaćeg tima, Feđa Dudić bio je utučen zbog ubedjviog poraza, ali ne i tolio razočaran igrom svog tima u većem delu meča.

"Nismo zaslužili ovako ubedljiv poraz. Do 63. minuta smo bili ravnopravan rival, Partizan nam je iz prva dva šuta dao dva gola, a nakon isključenja našeg igrača sve je bilo završeno. nastavićemo da adimo jer još nismo dorasli za ovako veliek mečeve", rekao je Dudić za TV Arena sport.