Superliga Srbije

Važno je da ne paničimo i rezultat će doći: Kapiten Partizana zadovoljan posle gola i pobede u Subotici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2023 09:28
Važno je da ne paničimo i rezultat će doći: Kapiten Partizana zadovoljan posle gola i pobede u Subotici FK Partizan

Dugo je trebalo fudbalerima Partizana da "otvore" Spartak u Subotici, a kad je kapiten Svetozar Marković postigao gol u 70. minutu sve je bilo lakše.

Posle tog njegovog voleja su došla još dva gola ekipe trenera Igora Duljaja i crno-beli trenutno imaju "plus sedam" u odnosu na Crvenu zvezdu, koja svoj meč 12. kola Mozzart Bet Superlige protiv Javora igra od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium).

"Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu! Ekipa Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli sva tri boda. Ova ekipa veruje u sebe, ne paniči kada ne ide, već čeka priliku da ugrozi protivnika", rekao je Marković za klupski sajt.

Pre nego što je kapiten crno-belih zatresao mrežu domaćina, isto je polo za rukom i Mihajlu Iliću, ali je on poništen nakon odluke iz VAR sobe.

"Nadam se i da će Mihajlo Ilić uskoro postići svoj prvi gol u dresu Partizana. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže", rekao je Marković i osvrnuo se na činjenicu da je u Subotici postigao prvi gol u sezoni:

"Imao sam i u prethodnim utakmicama nekoliko šansi koje nisam iskoristio,  ali sada mi je pošlo za rukom i srećan sam zbog toga, naravno. Već od danas moramo da se okrenemo sledećoj utakmici i da se pripremimo što bolje jer, kao što sam i rekao, nijedna utakmica neće biti laka".

Crno-bele naredni meč u Mozzart Bet Superligi očekuje već u sredu kada u okviru 13. kola gostuju Radničkom 1923 u Kragujevcu