Superliga Srbije

Upravni odbor Partizana potvrdio Duljaja i Skupštini priprema izveštaj o odgovornosti predsednika!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2023 18:29
Upravni odbor Partizana potvrdio Duljaja i Skupštini priprema izveštaj o odgovornosti predsednika! MN Press

Igor Duljaj je već odradio prvi trening sa fudbalerima Partizana i priprema se za debi u 169. "večitom derbiju", a kako Statut nalaže danas se sastao i Upravni odbor crno-belih kako bi mu i zvanično verifikovao mandat. 

U saopštenju kluba iz Humske navodi se i planiranje vanredne Skupštine kluba u martu. Saopštenje prenosimo u celosti.

"Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan danas je održao sednicu, na kojoj je za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj, dosadašnji trener FK Teleoptik. Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba.

Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart. 

Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom", ističe se u saopštenju FK Partizan.