Superliga Srbije

Miler ne može sa Tuhelom: Na leto želi da napusti Bajern, ljut što ne igra više

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2023 12:01
Miler ne može sa Tuhelom: Na leto želi da napusti Bajern, ljut što ne igra više Tanjug/AP Photo/Peter Kneffel/dpa

Iskusni nemači fudbaler, Tomas Miler nezadovoljan je svojim statusom u Bajernu i odlučan je u nameri da na kraju ove sezone napusti klub, prenose svetski mediji.

Trener Bavaraca, Tomas Muhel i tridesetčetvorogodišnji fudbaler nisu u sjajnim odnosima, njihov rat tinja već nekoliko meseci i čini se da tu više nema povratka nazad.

 

 

Pokušao je na kraju prošle sezone Oliver Kan da smiri situaciju i presekao da Miler ne ode iz kluba, ali sad kada ni on više nije u velikanu iz Minhena, razlaz je gotovo izvestan.

Miler je ove sezone odigrao pet utakmica u Bundesligi i jednu u Ligi šampiona, ali ja na tih šest mečeva sakupio svega 171 minut što njega ne zadovoljava.

Odlični fudbaler smatra da se situacija sigurno neće promeiti i zbog toga je odlučan u nameri da ode, a vreme će pokazati da li će to biti Evropa ili Azija, gde bi, sigurno, mogao da zaradi mnogo više novca.

Tomas Miler je u dosadašnjoj karijeri u dresu Bajerna iz Minhena odigrao 672 zvanične utakmice i na njima postigao 235 golova, uz 257 asistencija.