Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Sve utakmice 10. kola počinju minutom ćutanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.09.2023 13:48
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Sve utakmice 10. kola počinju minutom ćutanja Superliga Srbije

Sve utakmice 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije i Mozzart bet Prve lige Srbije počeće minutom ćutanja, čime će biti odata počast svima koji su stradali na Kosovu i Metohiji, saopšteno je na zvaničnom sajtu Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije.

Prvi meč elitnog ranga takmičenja na kojem će igrači, članovi stručnog štaba, sva zvanična lica i navijači na ovaj način odati počast nastradalima biće meč između Vojvodine i IMT-a koji je na programu u Novom Sadu od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium).

"Hoću da se manje bavimo protivnikom i da se mi pitamo. Naravno, treba da posvetimo pažnju i da pružimo poštovanje našem rivalu, jer su izuzetno mlada i poletna ekipa i nezgodna ukoliko im se dozvoli da imaju reč na terenu. Ako mi budemo na našem nivou, u šta verujemo po svemu onome što radimo poslednjih nedelja, onda sam siguran da će oni imati problema sa nama", rekeo je u oči današnjeg duela strateg domaćib Ranko Popović i dodao:

"Takođe, moram da istaknem da smo se mi na drugačiji način pripremali ove nedelje, jer nismo znali kada i gde ćemo igrati. Trebalo je da igramo protiv Voždovca, na kraju kao što se zna došlo je do pomeranja, ali to neće biti alibi, već jednostavno nismo stigli da radimo stvari koje smo hteli. Od utakmice očekujem kao i od svake da izađemo na teren i pokažemo da smo igrači Vojvodine, odnosom prema dresu i igrama na terenu. Ja bih voleo da ne bude, ali nažalost će biti promena u timu".

Mozzar Bet Sueplriga, 10. kolo

Petak

Vojvodina – IMT 18.30 (TV Arena 1 Premium)

Subota

Spartak – Čukarički 17.00 (TV Arena spot 10)
Crvena zevzda – Radniki Niš 18.05 (TV Arena 1 Premium)
Mladost - TSC 19.00 (TV Arena sport 2)

Nedelja

Radnik – Javor 16.00 (TV Arena sport 4)

Napredak – Partizan 17.00 (TV Arena 1 Premium)

Železničar – Radnički 1923 18.00 (TV Arena sport 8)

Ponedeljak

Voždovac – Novi Pzar 19.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore