Superliga Srbije

Gordan Petrić: Ovo je naša realnost trenutno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2023 16:15
Gordan Petrić: Ovo je naša realnost trenutno MN Press

Fudbaleri Partizana ostali su bez pobede i na trećoj uzastopnoj utakmici na svom terenu. Posle poraza od Mladosti GAT-a i Šerifa, crno-beli su remizirali danas sa Radničkim iz Kragujevca 1:1 (1:0) i tako nastavili seriju negativnih rezultata.

Partizan je poveo u 12. minutu golom Kvinsija Meniga, da bi gosti u nastavku stigli do izjednačenja i to pogotkom Milutina Vidosavljevića u 78. minutu. Do kraja utakmice vodile su se velike borbe, ali nije bilo promene rezultata do poslednjeg zvižduka.

Nakon utakmice govorili su treneri i jedne i druge ekipe, a prvi je sumirao utiske strateg domaćeg tima Gordan Petrić.

"Ništa, ovo je naša realnost trenutno. Moji igrači su pokušavali koliko su mogli. U jednom trenutku smo mogli da rešimo utakmicu, a kasnije smo mogli da izgubimo i taj jedan bod. Ovo je realnost fudbalskog kluba Partizan u ovim trenucima", rekao je Petrić.

Golman Partizana Aleksandar Popović, ulazeci u svlačionicu posle utakmice rekao je "dokle ćemo vise da se povlačimo 17. utakmicu zaredom.

Novinarka TV Arena sport je upitala Petrića za komentar, a on je odgovorio.

"Pitajte njega zašto je to rekao. Ako je to rekao, onda je to njegova sramota... Ako je to rekao. Znači, ako su dosad bili zajedno, treba da budu i ponovo. Ako je on to rekao, onda je to njegova sramota. Ja nikada ne kritikujem igrače, ali ako Vi kažete da je on to rekao, a ja Vam verujem, to je njegova sramota", kratko je prokomentarisao Petrić, koji nije želeo previše da govori o predstojećem 169. "večitom derbiju" - "ima još četiri dana, ima vremena".
 

Komentar je dao i trener gostujuće ekipe Dejan Joksimović, koji je bio srećan ishodom u Humskoj i načinom na koji su igrali njegovi izabranici.

"Osvojil smo bod. Sasvim zasluženo, po mom mišljenju i prikazanoj igri. Znali smo da je Partizan u problemu. Na kraju smo uspeli da dođemo do pozitivnog ishoda, samo mi je žao što nije bilo naših navijača da zajedno proslave sa nama", rekao je trener Kragujevčana.

Partizan sada ima 50 bodova, čak 13 manje od Crvene zvezde, koja se nalazi nadomak odbrane duple krune.