Superliga Srbije

Nema kazne, niti ima mera, ali NEMA ni publike u Humskoj: Tribine puste, ne čuje se pesma

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2023 14:55
Nema kazne, niti ima mera, ali NEMA ni publike u Humskoj: Tribine puste, ne čuje se pesma MN Press

Sneg koji je pao u nedelju u Beogradu iznenadio je mnoge, pa i zaposlene na stadionu Partizana.

Partizan - Radničkih 1923 (UŽIVO) 

Ni čuveni grejači, postavljeni ispod travnjaka u Humskoj pre četiri godine, nisu bili u funkciji, tako da je uprava beogradskog kluba, u dogovoru sa Radničkim iz Kragujevca, odlučila da odigravanje prvenstvenog meča pomeri za dan kasnije. Novi termin bio je u ponedeljka od 14 časova.ž

Navijači dva kluba, jednostavno, nisu mogli da prihvate ovo činjenicu, pozivajući se na to da su se u prošlosti, ne tako davnoj (Partizan – Mačva po mećavi i velikom snegu) i po gorim vremenskim uslovima igrale utakmice i da je razlog za odlaganje druge prirode. Popularni Crveni đavoli i Grobari odmah su najavili bojkot, a njega su, očigledno, podržali i ostali navijači, jer stadion Partizana, bez ikakvih kazni i mera, nikada nije bio prazniji od kada na njemu igraju crno-beli.

 

 

Na sve četiri tribine stadiona bilo je oko100 gledalaca, prema nekim nezvaničnim informacijama i ljudi koji su u ponedeljak bili prisutni u Humskoj, tačno 74. 

Fudbaleri Partizana u petak igraju utakmicu protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić". Biće to poslednji meč Gordana Petrića na klupi crno-belih, jer je trener "parnog valjka" pred utakmicu sa Radničkim izjavio da će se pred reprezentativnu pauzu povići iz zdravstevnih razloga.

Navijači i ljubitelji fudbala mogu da prate direktan prenos utakmice Partizan - Radnički 1923 na TV Arena 1 Premium kanalu putem Arena Cloud aplikacije..