Serija A

Zastoj u pregovorima Intera i srpskog fudbalera: Samardžić nezadovoljan napustio Milano, transfer karijere "visi o koncu"?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2023 10:35
Zastoj u pregovorima Intera i srpskog fudbalera: Samardžić nezadovoljan napustio Milano, transfer karijere "visi o koncu"? MN Press

Fudbaler Udinezea Lazar Samardžić još uvek nije potpisao ugovor sa Interom i posle današnjih informacija iz Italije, pitanje je hoće li uopšte zaigrati za milanskog velikana naredne sezone.

Naime, kako pišu tamošnji mediji, iako je prošao lekarske preglede, došlo je do zastoja u pregovorima sa srpskim fudbalerom, pošto je navodno, njegov otac Vujadin tražio veću platu od dogovorene.

Sve je to navelo čelnike Intera da dobro razmisle o potpisivanju Samardžića, koji je, prema snimcima iz Italije, nezadovoljan napustio hotel u Milanu, što jasno govori da je bilo problema tokom finalizacije transfera.

 

 

Neki mediji prenose da je Inter odlučio da se okrene drugim rešenjima i da će Samardžić ostati fudbaler Udinezea, a epilog bi trebalo da bude poznat u narednim danima.

Sa druge strane, Kalčomerkato piše da iza svega ovoga stoji Juventus, koji ozbiljno razmatra da dovede vezistu rođenog u Berlinu, a pored italijanskog velikana, navodno je i Vest Hem zagrejan za doveđenje Srbina.