Serija A

Murinjo prokomentarisao kaznu Juventusa: Žao mi je Alegrija i fudbalera, ali liga jeste ugrožena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2023 22:18
Murinjo prokomentarisao kaznu Juventusa: Žao mi je Alegrija i fudbalera, ali liga jeste ugrožena MN Press

Portugalski stručnjak, Žoze Murinjo, prokomentarisao je odluku da se Juventusu oduzme deset bodova, rekavši da mu je žao Masimilijana Alegrija i fudbalera, ali i da je regularnost italijanskog šampionata ugrožena.

Juventus je pre nekoliko meseci prvobitno kažnjen oduzimanjem 15 bodova, ali su ti bodovi vraćeni. Međutim, novom zvaničnom odlukom "bjankonerima" je oduzeto deset poena:

"Ovo je šala za mene. Kaznili su Juventus dve utakmice pre kraja sezone. To je čudno za sve, čak i za Juventus. Da ste mi rekli pre utakmica sa Moncom i Bolonjom, imali bismo drugačiji pristup u ligi. Morali smo sve karte da bacimo na Ligu Evrope", rekao je Murinjo.

Roma je večeras odigrala 2:2 na svom terenu sa ekipom Salernitane u meču 36. kola Serije A i trenutno se nalazi na šestom mestu tabele sa 60 bodova:

"Žao mi je Masimilijana Alegrija i njihovih igrača jer su te bodove zaradili na terenu, ali istina je i da je liga ugrožena. Ne želim da pričam više o ovome, žao mi ih je jer su profesionalci", zaključio je Murinjo.