Serija A

Frančesko Toti želi da Murinjo ostane u Romi: Da se ja pitam, bio bi tu i sledeće sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2023 09:30
Frančesko Toti želi da Murinjo ostane u Romi: Da se ja pitam, bio bi tu i sledeće sezone Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Legendarni kapiten Rome, Frančesko Toti smatra da bi on lako ubedio aktuelnog trenera Žozea Murinja da ostane na "Olimpiku" i naredne sezone, ali da se u ovoj situaciji on ne pita mnogo.

Simpatije koje bivši reprezentativac Italije gaji prema portugalskom stručnjaku nikada nisu bile tajna i no bi voleo da sve one priče o odlasku Murinja u PSŽ nisu tačne.

 

 

"Najlakše bi bilo da je samo do mene. Ja bih ga lako ubedio da ostane u klubu, ali zaista ne znam šta se dešava i u kom pravcu idu razgovoru trenera i kluba, ukoliko se uopšte i vode. Sezona je u toku i videćemo šta će biti na kraju. Verujem i ubeđen sam da će se doneti najbolja moguća odluka, kao za klub tako i za sjajnog trenera kojeg izuzetno cenim i poštujem", rekao je Toti za medije u Italiji.

Fudbalere Rome u četvrtak od 21.00 čas (TV Arena 3 Premium) očekuje revanš meč polufinala Lige Evrope protiv Bajera u Nemačkoj, a Toti je uveren da ekipa može da sačuva prednost od 1:0 iz prvog meča.

"Ostalo je da se odigra još 90 minuta i to će biti veoma teško i neizvesno gostovanje. Ipak naš cilj je da se plasiramo u finale ovog takmičenja, a verujem da imamo kvalitet za to", naglasio je Toti.