Vesti iz fudbala

Nazire se Murinjov prelazak u PSŽ: Razgovori na tu temu se već uveliko vode

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2023 11:37
Nazire se Murinjov prelazak u PSŽ: Razgovori na tu temu se već uveliko vode MN Press

Aktuelni trener Rome, Žoze Murinjo najozbiljniji je kandidat da tokom leta preuzme francuski PSŽ, a kako prenose tamošnji mediji, razgovori na tu temu se već uveliko vode.

Mediji tvrde da se direktor Parižana, Luis Kampos u nekoliko navrata sastao sa Murinjovim zastupnikom Žoržom Mendešom i da su obe strane zadovoljne kako ti razgovori teku.

"Posebni" po svemu sedeći neće uspeti da izbori plasman u Ligu šampiona sa Romom, koja zaostaje pet bodova za četvrtoplasiranim Interom, ali ima priliku da sa italijanskim klubom izbori prolaz u finale Lige Evrope, gde ga očekuje dvomeč sa Leverkuzenom.

Inače, prema pisanju medija u Francuskoj, čelnici PSŽ-a veruju da bi dolazak Murnja u Pariz bio taj ključni faktor da "sveci" posle toliko uloženih sredstava konačno osvoje Ligu šampiona.

Murinjo je u toj nameri uspeo dva puta, vodeći Porto i Inter, osvajao je Ligu Evrope sa Mančester junajtedom i Ligu konferencija sa Romo, pa je jedini trener u istoriji koji je uspeo da trijumfuje u sva tri takmičenja UEFA.