Serija A

Lukaku psovao saigrača tokom utakmice: Barela iskritikovao Belgijanca, pa dobio neprimeren odgovor

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2023 21:39
Lukaku psovao saigrača tokom utakmice: Barela iskritikovao Belgijanca, pa dobio neprimeren odgovor Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Intera su u ponedeljak uveče remizirali na gostovanju Sampdoriji (0:0) u okviru 22. kola italijanske Serije A i tako se dodatno odmakli od prvoplasiranog Napolija koji sada ima prednost od velikih 15 bodova.

Međutim, kiks u Đenovi nije jedina loša stvar koja se ekipi desila, pošto su se fudbaleri na terenu svađali i ponašali poput amatera, gde je prednjačio Romelu Lukaku.

Belgijski centarfor je izgubio loptu na sredini terena, nakon čega ga je vezista, Nikolo Barela kritikovao, što mu se nije dopalo. Italijan je svoje nezadovoljstvo ispoljio gestikulacijom rukama, a Lukaku je to primetio i žustro mu odbrusio:

"Ne radi više to rukama! Prekini, dosta je!", povikao je Lukaku, nakon čega mu je Barela odgovorio, što je potpuno izbacilo Belgijanca iz takta, te je počeo da psuje sopstvenog saigrača.

Trener Intera, Simone Inzagi, je imao priliku da jasno vidi čitavu situaciju, te je nakon meča istakao da mu se takve stvari nimalo ne dopadaju:

"Ovakve stvari se dešavaju, iako se ne bi trebalo da se događaju na terenu i ne volim ih videti, ali sedeli su zajedno na poluvremenu i oni su veliki prijatelji. Očito su to incidenti koje ne želim da vidim na terenu".

Nerazuri su trenutno drugi na tabeli Serije A, sa svega tri boda više od Atalante, Rome i Milana. U narednom kolu će na svom terenu ugostiti Udineze.

Standings provided by Sofascore