Serija A

Stanković prihvatio odgovornost i podneo ostavku: Čeka se potez čelnika Sampdorije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 09:12
Stanković prihvatio odgovornost i podneo ostavku: Čeka se potez čelnika Sampdorije Tanjug/AP Photo Alfredo Falcone/LaPresse

Srpski trener Dejan Stanković ponudio je ostavku nakon ubedljivog poraza njegove Sampdorije od Fiorentine (0:5) u 32. kolu Serije A i sada su na potezu čelni ljudi kluba iz Đenove.

Kako pišu mediji u Italiji, nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde je preuzeo odgovornost na sebe nakon lošeg izdanja kluba u meču protiv tima iz Firence koji gotovo izvesno znači i ispadanje u Seriju B, budući da Đenovljani trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli sa 17 bodova, deset manje od Specije koja je "prva iznad crte".

"Poraz od 0:5 je moja odgovornost. Znam samo da sam dao sve što sam mogao i nema za čim da žalim", preneli su Stankovićeve reči mediji u Italiji, a srpski stručnjak je na konferencije za medije rekao da će svaku odluku kluba prihvatiti:

"Ne sviđa mi se način na koji smo izgubili, jer je neuspeh kad prestaneš da se boriš. Ako je moja krivica, onda je prihvatam, ali moramo svi zajedno da budemo u istom konceptu. Ne mogu da prihvatim način na koji smo izgubili. Videćemo šta će biti dalje".