Serija A

Serija A na TV Arena sport: Derbi u Napulju, stiže Vlahovićev Juventus

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.03.2024 10:27
Fudbaleri Juventusa Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Fudbaleri Juventusa

Takmičarski program u Seriji A drugog dana vikenda otvara utakmicom između Verone i Sausola, a centralni događaj današneg programa biće duel u Napulju, gde se na stadionu "Dijego Armando Maradona" sastaju aktuelni šampion Napoli i Juvetus.

Domači sastav je prošle nedelje bio baš ubedljiv protiv Sasuola i to u gostima, tako da sa mnogo samopouzdanja i elana dočekuje drugolasirani Juventus koji bi eventualnom pobedom mogao da smanji zaostatak za Interom na devet bodova, budući da tim iz Milana svoj meč 27. kola protiv Đenove, igra sutra.

"Mnogo nam je značila pobeda nad Sasuolom. Igrači su stekli samopouzdanje, prekinuli su niz loišh rezultata i mi smo zaista jako motivisani da tu dobru igru ponovimo i u duelu prtiv Juventusa. Ali, da me neko ne shvati pogrešno, niko od nas ne želi da preti drugom timu na tabeli, već samo želim da istaknem kako verujem u nas i da smatram da imamo kvalitet da se nosimo protiv svakog protivnika", rekao je trener domaćeg sastava, Frančesko Kalcano.

Njegov kolega sa druge strane, Masimiljano Alegri je uveren sa su njegovi igrači prošlo kolo protiv Frosinonea započeli novu seriju pobeda tima iz Torina.

"Trijumfovali smo u tom meču, dali smo tri gola, Vlahovć je bio dvostruki strelac i vidi se kako se ekipa diže. Na tom susretu se nismo predavali, igrali smo do kraja i to nam se isplatilo. Tak odon prema obavezama treba da imamo i u Napulju, a znamo da će ambijent na stadionu biti sjajan i privilegija je igrati u takvim uslvima", rekao je Alegri.

Meč u Napulju počinje u 20.45 časova, a direktna prenos je na kanalu TV Arena 3 Premium.

Serija A, 27. kolo

petak

Lacio - Milan 0:1 (0:0)
/Okafor 88/

subota

Udineze - Salernitana 1:1 (1:1)
/Kamara 45 - Čouna 10/

Monca - Roma 0:2 (0:2)
/Pelegrini 38, Lukaku 42/

Torino - Fiorentina 0:0

nedelja

Verona - Sasuolo 12.30 (TV Arena sport 1)
Empoli - Kaljari 15.00 (TV Arena 2 Premium)
Frosinone - Leće 15.00 (TV Arena sport 7)
Atalanta - Bolonja 18.00 (TV Arena sport 6)
Napoli - Juventus 20.45 (TV Arena 3 Premium)

ponedeljak

Inter - Đenova 20.45 (TV Arena sport)

Standings provided by Sofascore