Serija A

Serija A na Areni sport: "Srpski" Torino dočekuje posrnuli Lacio i želi da zadrži status neporaženog u 2024. godini

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.02.2024 09:43
Fudbaleri Torina Tanjug/Gianluca Zuddas/LaPresse via AP
Fudbaleri Torina

U zaostaloj utakici 21. kola Serije A, fudbaleri Torina dočekaće ekipu Lacija, a susret sa "Olimpijskog stadiona" možete gledati u direktnom prenosu od 20:45 na Areni 2 Premium.

Pored Intera i Atalante, "bikovi" su jedina neporažena ekipa u italijanskom prvenstvu ove godine. Na prethodnih šest utakmica ostvarili su tri pobede uz isto toliko remija, pa će takav status pokušati da zadrže i nakon gostovanja Lacija, koji u Torino stiže posle poraza od Bolonje u prošlom kolu.
 

 

 


Nakon nedavnih uspeha, Torino, za koga nastupaju srpski reprezentativci Vanja Milinković-Savić i Ivan Ilić, počeo je da se penje na tabeli Serije A. Trenutno se nalazi na deobi devetog mesta sa 36 osvojenih bodova i ukoliko ovako nastavi, možemo ga očekivati u borbi za pozicije koje vode na međunarodnu scenu.

U poslednjih šest utakmica Torino je primio samo dva gola, dok je od starta sezone doživeo svega jedan poraz pred svojim navijačima i to od Intera, koji hita ka novoj tituli Serije A.

Što se Lacija tiče, Rimljani su izgubili konstantnost koja ih je krasila krajem decembra i početkom januara, pa su na pet poslednjih ligaških utakmica osvojili svega sedam bodova i pitanje je kako će odgovoriti večerašnjem izazovu u Torinu pre ekipom koja igra izuzetno kod kuće.
 

 

Standings provided by Sofascore