Serija A

Roma je važnija od svega, pa i od klupe Brazila: Murinjo ne razmišlja o novom poslu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.01.2024 13:19
Žoze Murinjo Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Žoze Murinjo

Poptisivanje novog ugovora Karla Anćelotija sa Real Madridom otpala je mogućnost da iskusni italijanski stručnjak preuzme selekciju Brazila, pa se u javnosti pojavljuju nova imena koja bi mogla to da učine.

U moru njih ponovo se izdvojio Portugalac, Žoze Murinjo koji je prema tvrdnjama svetskih medija prvi kandidat da sedne na klupu južnoameričke selekcije.

Međutim, trener Rome tvrdi da njega niko nije kontaktirao i izričito naglašava da je njemu u ovom trenutku "vučica" važnija od bilo kod drugog posla.

 

 

"Rekao sam mom mendžeru da dok god traje sezona ne želim da čujem nikakve ponude za posao. To me u ovom trenutku ne zanima, tako da ne znam da li je on pričao sa nekim klubom ili savezom. Potpuno sam posvećen radu u Romi i dok god u klubu ne kažu da im nisam potreban za mene će interesi ovog kluba biti na prvom mestu", rekao je Portugalac i dodao:

"Verujem ljudma iz kluba i čekam njihov definitivni odgovor o daljoj saradnji. Imamo dogovor da ćemo sesti i pričati tako da ne verujem u priče koje su se pojavile kako oni već sada razgovaraju sa drugim kandidatima. Nisu oni takvi da bi mi radili iza leđa".

Portugalac je još naglasio da je za njega data reč najvažnija na svetu, a on je čelnicima Rome dao da će tokom rada na "Olimpiku" biti potpuno posvećen interesima kluba.

"Ne znam za druge, ali meni je reč najvažnija. Ona za mene ima jaču težinu od bilo kog ugovora. Recimo, dao sam reč ljudima iz Rome da ću doći u Italiju, a onda sam dobio mnogo bolje uslove od jednog drugog kluba, ali sam odbio upravo zbog te reči", rekao je Murinjo.