Serija A

Dobre vesti za Juventus: Filip Kostić se oporavio i odradio ceo trening sa timom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.12.2023 18:55
Filip Kostić Tanjug/AP Photo/Marco Alpozzi/LaPresse
Filip Kostić

Srpski reprezentativac, Filip Kostić oporavio se od povrede i trebalo bi da bude spreman za utakmicu 17. kola italijanske Serije A između Juventusa i Frosinonea.

Italijanski mediji pišu da je levi bek "orlova" ovog jutra priključen treninzima kluba iz Torina, nesmetano je odradio celu sesiju i kako sada stvari stoje biće deo grupe na koju će trener Masimilijano Alegri moći da računa za vikend.

U njoj, međutim, neće biti Adrijena Rabija koji je i dalje na poštedi, te zbog toga nije ni odradi današnji trening sa ostalim saigračima.

 

 

Povređen je i Nikolo Fagilo koji je u ponedeljak povredio skočni zglob i ceo današnji dan je proveo na terapijama u medicinskom bloku italijanskog velikana.

Kostić je zamenjen na poslednje dve utakmice Juventusa Serije A, najpre u trijumfu nad Napolijem (1:0), kad je teren napusti u 83. minutu, a potom i u remiju protiv Đenove (1:1) kad je već posle nešto više od sat vremena izašao iz igre.

Od tada je reprezentativac Srbije radio odvojeno od ekipe i odlazio na terepije koje su očigledno urodile plodom i biće spreman za meč koji je na progamu u subtu, 23 decembra uz prenos na TV Arena sport.