Serija A

Ništa od dolaska u Totenhem: De Vrij odbio Kontea, ostaje na Meaci?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2023 19:49
Ništa od dolaska u Totenhem: De Vrij odbio Kontea, ostaje na Meaci? Guliver/FabrizioxAndreaxBertani

Iako se tokom prethodnih nedelja spekulisalo da će fudbaler Intera Stefan de Vrij, preći u Totenhem, to se, prema svemu sudeći, neće dogoditi, pošto Holanđanin planira da ostane na "Meaci".

Često je iskusni štoper dobijao šansu sa klupe ove sezone, budući da je Simeone Inzagi preferirao trio Škrinjer-Bastoni-Aćerbi u poslednjoj liniji odbrane. Međutim, čak i u Škrinjarovom odsustvu, Mateo Darmijan bi ulazio kao zamena umesto De Vrija, ali to nije uticalo na odluku Holanđanina da ostane u Italiji i po završetku ugovora, koji mu ističe ovog leta.

De Vrij je bio standardan u Interu dok je Antonio Konte bio na klupi pre dve sezone. Međutim, nakon njegovog odlaska, Holanđanin izgubio mesto u ekipi, a u nameri da ponovo sarađuje sa Italijanom, štoper je nedavno počeo pregovore sa Totenhemom.

Međutim, izgleda da od transfera u London neće biti ništa, pošto prema navodima engleskih medija, Holanđanin je iskazao veliku želju da ostane na Meaci, gde bi trebalo da provede još dve sezone.

Stefan de Vrij prošao je kompletnu omladinsku školu Fejenorda, gde je za prvi tim igrao od 2009. do 2014. godine. Nakon toga igrao je za Lacio do 2018, da bi poslednjih pet sezona proveo u Interu.