Serija A

Žoržinjo na meti Milana: Fudbaler Arsenala nezadovoljan statusom u engleskom timu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.11.2023 14:40
Žoržinjo na meti Milana: Fudbaler Arsenala nezadovoljan statusom u engleskom timu Guliver/Photo by Oliver Kaelke/DeFodi Images)

Fudbaler Arsenala i italijanski reprezentativac Žoržinjo mogao bi na kraju sezone da nastavi karijeru u Milanu, prenosi Dejli mejl, a za jedan od argumenata uzima loš status Italijana u klubu iz Londona.

Jeste 31-godišnji igrač sredine terena, rođen u Brazilu, odigrao 14 utakmica za "tobdžije", međutim nije zadovoljan što je samo četiri meča počeo kao starter, smatrajući da je u najboljoj fazi karijeri i zaslužuje više poverenja. 

 

 

Reprezentativac Italije stigao je početkom ove godine iz Čelsija u redove aktuelnog vicešampiona Engleske i tom prilikom sklopio ugovor do kraja sezone 2023/2024. U tom smislu nema nikakvih prepreka da na leto ili već ove sezone promeni sredinu, a možda i ligu. 

Žoržinjo je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, Evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo, dok je kao vezista Italije bio prvak Evrope 2021. godine. Pre Čelsija igrao je za Napoli i Veronu, a neki drugi ostrvski mediji prenose da će Žoržinjov menadžer početkom sledeće godine sesti za sto sa predstavnicima sadašnjeg kluba i razmotriti sve opcije dalje fudbalske sudbine njegovog klijenta.