Serija A

Juventus do juče tražio način da proda Vlahovića, sada mu daje novi ugovor: Golgeter razmatra ponudu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2023 11:58
Juventus do juče tražio način da proda Vlahovića, sada mu daje novi ugovor: Golgeter razmatra ponudu Tanjug/AP Photo

Dalja igračka sudbina Dušana Vlahovića bila je ovog leta jedna od rabljenijih tema u evropskim medijima, jer se na svim meridijanima spekulisalo gde će otići iz Juventusa.

Zajednički lajt motiv svih priča bila je pretpostavka da će se "stara dama" sigurno odreći skupo plaćenog centarfora, jer je finansijski destabilizovanom klubu potreban prodavac od neke mega prodaje. Stvari su se u međuvremenu promenile, a srpski napadač uveliko daje i namešta golove u novoj Seriji A. 

 

 

 

"La Gazeta", ali i drugi mediji sa Apenina donose danas vest da je velikan iz Torina ponudio produženje saradnje Vlahoviću za još jednu sezonu, pa bi po slovu aktuelnog i novog ugovora sve do 2027. godine trebalo da ostane u crno-belom dresu.

Isti izvori prenose i informaciju da Dušan Silni i njegovi menadžeri nisu apriori odbili poziv za pregovore, navodno su uzeli vreme za razmišljanje, a mediji tvrde i da dve strane trebalo ovog ili sledećeg emseca da sednu za pregovarački sto. 

Vlahović je u Juventus stigao januara prošle godine, iz Fiorentine, u transferu vrednom skoro 90.000.000 evra, a u minulom prelaznom roku na njega su oko ozbiljno bacali Bajern i čelsi, dok je madridski Real ispipavao situaciju.