Premijer liga

Mateus Nunes želi u Siti, Vulverhempton razmatra ponudu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 22:30
Mateus Nunes želi u Siti, Vulverhempton razmatra ponudu Tanjug/AP Photo/Rui Vieira)

Mančester siti želi još jednog veznog igrača, menadžer Pep Gvardiola odlučio se za Portugalca Mateusa Nunesa, fudbalera Vulverhemptona. Poslao je i ponudu od 50 miliona evra, što je pet miliona više nego što su "vukovi" uložili u njegovu kupovinu iz Sportinga pre godinu dana i ona je uzeta na razmatranje.

Mediji ističu da je portugalski reprezentativac oduševljen interesovanjem Sitija i da su njegovi agenti prijvatili lične uslove koji su ponuđeni i sada se čeka uprava "vulfsa". S obzirom da su prodali Rubena Neveša u Al Hilal za 55 miliona evra, ostaje da se vidi hoće li pokušati od Sitija da iznude i "jaču" ponudu.

 

 

Momak rođen u Brazilu pre 24 godine, odlučio se da igra za Portugaliju, a prošle sezone je bio standardan u timu "vukova", na 39 mečeva postigao je gol. Igra na višđe pozicija u veznom redu, pa je i to privuklo Gvardiolinu pažnju. 

Siti je danas rešio jedan problem, Bernardo Silva je produžio ugovor do juna 2026. godine, isto se očekuje da u naredna dva dana uradi i kapiten Kajl Voker. Očekuje se i krilo Rena Žeremi Doku, tako da će Pep Gvardiola, koji je morao na operaciju leđa, do kraja prelaznog roka popuniti kvalitetno igrački kadar.