Premijer liga

Klop: Nisam zadovoljan; Poketino: Remi nije pravedan rezultat

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

13.08.2023 21:15
Klop: Nisam zadovoljan; Poketino: Remi nije pravedan rezultat Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Fudbaleri Čelsija i Liverpula remizirali su danas 1:1 u prvom kolu engleske Premijer lige, a nakon utakmice svoj komentar o utakmici izneli su treneri oba tima.

Klop je istakao da ne može da bude zadovoljan ovom utakmicom.

"Početak je bio veoma dobar, na obe strane, i u napadu i u odbrani. Prvi smo postigli gol, postigli i sjajan drugi gol, ali nažalost iz ofsajda. Ako me pitate da li sam u potpunosti zadovoljan utakmicom, onda je odgovor ne, ali video sam dovoljno, video sam korak napred u pravom smeru. Imali smo svoje momente, bilo je veoma intenzivno, na momente i divlje. Trebalo je da bolje kontrolišemo stvari, ali nismo, sada nastavljamo da radimo", nasatvio je Nemac.

Prokomentarisao je Klop i nove igrače u timu i njihov učinak u prvom zvaničnom meču.

"Mekalister je, jasno je, veoma dobar fudbaler videli smo to i kod prvog gola. Novi igrači su nam dali velike šanse gledano napadački. Soboslaj je zver, danas je igrao na tri pozicije. Sjajni momci, sjajni igrači", zaključio je Klop.

Marucio Poketino je u prvi plan istakao da smatra da je njevo tim zaslužio vipe od boda-

"Da li je remi pravedan ishod? Ne bih rekao. Mislim da smo zaslužili više. Osećamo se zadovoljno, ali i razočarano u isto vreme jer smo želeli pobedu. Ali ovo je tek početak", rekao je Poketino.

Istakao je da je hemija u timu sjajna i da njegovi igrči vredno treniraju.

"Dobro se radi, a to je najvažnije. Sve je u veri i radu. Povezanost je fantastična od prvog dana. Tu su i navijači koji su uvek uz nas. Čak i u najtežim trenucima bili uz nas".