Premijer liga

Son ne ide iz Totenhema: Ostao sam dužan navijačima Totenhema, želim da popravim utisak od prošle sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2023 13:50
Son ne ide iz Totenhema: Ostao sam dužan navijačima Totenhema, želim da popravim utisak od prošle sezone Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Transfer kapitena Totenhema Harija Kejna u Bajern je aktuelan već mesecima, ali kako sada stvari on bi trebalo da ostane u Lodonu, baš kao što će to učiniti i iskusni Hjun Min Son.

Reprezentativac Južne Koreje bio je preteklih dana dovođen u vezu sa nekoliko klubova iz Saudijske Arabije koji su bili spremni da plate mnogo novca za njega, ali on ne želi da napušta Englesku.

 

 

"Naravno da je novac važan, ali u ovom trenutku bih radije ostao u Engelskoj. Ne osuđujem nikoga ko je otišao u Saudijsku Arabiju, to je odlična prilika da se zaradi, svako se bori za sebe, a ako bude došlo vreme da odem tamo, obavestiću vas", rekao je Son.

Jedan od najboljih fudbalera "pevaca" priznaje da proše sezone nije pružao partije kakve se od njega očekuju i da zato ima motiv više da u nastupajućoj takmičarskoj godini bude daleko bolji.

"Oduvek sam želeo da igram Premijer ligu. To je bio moj san. U pitanju je najjače takmičenje na svetu i mislim da još mogu da igram na tako visokom nivou. Smatram da sam ljubiteljima fudbala u Engleskoj, a pogotovo pristalicama Totenhema ostao dužan jer prošle godine nisam bio na nivou kakav se od mene očekivao. Zato želim da ostanem i pokažem se u pravom licu", rekao je prvotimac Totenhema.

Son je minule sezone za klub iz Londona odigrao 47 mečeva u svim takmičenjima i postigao 14 golova, što je, primera radi, za deset golova slabiji učinak nego godinu dana pre toga, kada je odigrao dve utakmice manje.